Sverige Ger Upp, Förlorar Kriget!

Sverige kapitulerar

Av: Diego Grillo

I och med att USA nu gett upp kriget i Afghanistan och kapitulerar i kriget med Talibanerna så förlorar även Sverige, som allierad med USA, kriget!
Som vanligt när Sverige ger sig ut i krig med USA så skapar man kaos och förödelse i krigsområdet.
Det man lämnar efter sig är ett destabiliserat land med många år av krig kvar innan landet kan anses säkert för befolkningen.
Sveriges deltagande i krig har sedan slutet av Andra Världskriget präglats av att vi förlorar och lämnar det land vi skulle “hjälpa” i värre tillstånd än vad det var innan vi kom dit.
Den Statskontrollerade pressen blundar och skriver om “Mello-dags” istället för att granska och ställa makthavarna till svars!
Detta gynnar den nationalistiska sjukdom som spridit sig i landet genom att folk blir negativt inställda till den flyktingvåg som sköljer över oss, utan att inse att de flyktingar som kommer hit flyr från krig som vi varit med och startat!

Afghanistan, Syrien, Sudan och Mali, Sveriges fotspår ligger djupa i dessa konflikter. Ändå har “svärjevänner” i SD, M och KD mage att klaga på att folk kommer hit. Sossarna stänger gränsen med hjälp av sina lydpartier (MP och V) och sina partners i L och C, ingen ifrågasätter varför vi inte, likt Olof Palme, vägrat delta och istället fördömt de amerikanska och franska imperiekrigen.
Och medan den “tredje statsmakten” tittar på tårna och funderar på vem som vinner “På Spåret” istället för att granska sitter våra konstnärer och väntar på att nästa Stats-godkända projekt ska försörja dem till nästa A-kasseperiod.
Makten styr i godan ro och medborgarna lyder blint för att få ta del av det villkorade “välfärdssamhälle” vi behöver för att överleva dagen…
Så blev Sverige “Oceania”, Storebrors land i George Orwells “Nittonhundraåttifyra”!

Be the first to comment on "Sverige Ger Upp, Förlorar Kriget!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*